Pelaren Ekonomi

pelaren-ekonomi-480px-vit-2-rad

Tjänster

HEM / TJÄNSTER

Vi hjälper er med ekonomin!

Att använda en redovisningsbyrå kan ge många fördelar för ett företag.
Vi avlastar er från administration gällande redovisning och löneadministration, ni får expertis och kunskap vad gäller bokföring, ekonomi och skatter vilket hjälper er undvika misstag och följa aktuella regelverk på ett korrekt sätt.

Pelaren Ekonomi fokuserar på ert företag och lägger upp en individuell och flexibel plan hur vi ska arbeta med ert företag efter bransch och mål.

Ni kan fokusera på er kärnverksamhet med tryggheten i att Pelaren Ekonomi sköter om era siffror!

Löpande bokföring

Vi hjälper till med bokföring månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. Eftersom inget företag är det andra likt anpassas tjänsten efter varje kunds behov.

Jobba digitalt

Vi erbjuder helt digitala lösningar med Fortnox eller Visma där inga papper behöver lämnas in utan allt skickas direkt in i bokföringsprogrammen. Hör av dig så tittar vi på en lösning som passar just dig och ditt företag.

Löneadministration

Låt oss ta hand om er löneadministration så kan Ni lägga tiden på annat. Ni får tillgång till vår kompetens och våra digitala system. Vi hanterar allt från tidrapportering och löner till reseräkning och andra utlägg.

Bokslut

Varje år måste ett bokslut upprättas och tillgångar och skulder måste värderas enligt vissa regler, det hjälper vi er med.

Årsredovisning

Alla aktiebolag måste efter varje räkenskapsårs slut upprätta och lämna in en årsredovisning enligt årsredovisningslagen. Behöver ni hjälp så finns vi där för er.

Deklaration

Deklarationen är den viktigaste redovisningen som ska skickas till Skatteverket. Vi upprättar inkomstdeklarationer för både privatpersoner och företag.

Skatterådgivning

Vi skatteplanerar åt er så rätt skatt betalas, med rätt skatt menar vi lägsta möjliga skatt sett över tid. Det är inte alltid så att lägsta skatt idag är det bästa alternativet på sikt.

Budget/kalkylering

Behöver ni upprätta en resultatbudget eller en likviditetsbudget? Vi kan hjälpa till med det. Ska ni göra en större investering kanske ni vill upprätta en investeringskalkyl och då finns vi här som ett bollplank.

EU-rådgivning

Vi kan hjälpa till med SAM-ansökan och investeringsstöd mm.

Generationsskifte

Ska företaget eller gården slussas vidare till nästa generation kan det vara bra att prata om detta i god tid med någon som är insatt i konsekvenserna av de olika alternativ som finns att välja mellan.

Nystart av företag

Funderar du på att starta företag, kontakta oss så rådgör vi er så ni väljer rätt företagsform. Vi kan även hjälpa till med registrering av det nya företaget hos Bolagsverket och Skatteverket. Tveka inte att höra av er till oss.

Bouppteckning

Vi hjälper till med bouppteckning, en känslig och för många svår uppgift då inget får gå fel.